Kirjaudu

lauantai, 29 syyskuu 2012 10:01

Pielisen liitokiekkoilijat Ry:n kotisivu

Kirjoittanut

Olen tehnyt Pielisen liitokiekkoilijat Ry:lle kotisivun ja visuaalisen ilmeen lukuun ottamataa Logoa ja sivun banneria. 

torstai, 03 touko 2012 07:21

NäytäWANIP

Kirjoittanut

Värkkäilin tälläisen pikku ohjelma joka hakee julkisenn ip-osoiteen. Tarvitsin tällaista ohjelmaa jotta voin huoltaa tuttavien tietokoneita etänä. Ajatus oli että asiakkaan on mahdollisiman helppo hakea julkinen ip-osoiteensa ja ilmoittaa se minulle puhelimen välityksellä. Jonka jälkeen pystyin ottamaan tällä osoittella yhteyden hänen koneelleen erillisellä etätyöpöytä ohjelmalla.

sunnuntai, 01 maaliskuu 2009 12:32

Hetki

Kirjoittanut

Olen jo pidemmän aikaa harrastanut WWW-sivuja tässä on kuitenkin "ensimmäinen" toimiva projekti jolla on ollut ihan kivasti kävijöitäkin.

keskiviikko, 02 touko 2012 12:22

Etätuki pyyntö

Kirjoittanut

Nyt ole kehittänyt aikaisemmin tekemääni NäytäWANIP -ohjelmaa, itse tämä ohjelma on kylläkin ihan uusi ohjelma, mutta vanhaa koodii on tässäkin myös hyödynnetty. Tämä uusi ohjelma on asiakkaan kannalta paljon yksinkertaisempi kuin entinen.

perjantai, 29 tammikuu 2010 12:56

WWW-tuotanto harjoitustyö

Kirjoittanut

Suoritin Tietojenkäsittelyn ko, Tradenomi opinnoissa WWW-tuotanto nimisen opintojakson, jonka lopuksi tehtiin harjoitustyö yksilönä tai parina. Itse tein yksilötyönä tällaisen sivuston jossa käytin PHP-kieltä.

maanantai, 21 marraskuu 2011 09:36

APEK-logo

Kirjoittanut

Tämän työksi annon sain koulussa Projekstityö nimisellä opintojaksolla, samlla kuin suunnittelein PekkaGarnroth.net sivuston ulkoasun, suunnittelin myös asiakkaan yritykselle logon.

maanantai, 21 marraskuu 2011 09:26

PekkaGranroth.net

Kirjoittanut

Olen suunitellut ja toteuttanut PekkaGranroth.net sivuston ulkoasun ja graafisen ilmeen. Tämän työksi annon sain koulussa Projekstityö nimisellä opintojaksolla, projektiryhmääni kuului myös muita henkilöitä, he vastasivat sivuston muista osista esim. tekstit, kuvat jne.. Sivusto toteutettiin MODx nimisellä sisällönhallintajärjestelmällä, MODx ei ollut minulle entuudestaan tuttu joten itse en niinkään keskittynyt sisällön luomiseen.

maanantai, 21 marraskuu 2011 09:05

Nurmeksen kunnalliset JHL 326 ry kotisivu

Kirjoittanut

Tämä työ on ensimmäinen asiakkalle tekemä sivusto. Työksi antaja oli Nurmeksen kunnalliset JHL 326 ry, joka tarvitsi kotisivut tavottaaksen mahdollisimman monet kohderyhmät. Vaatimukset sivustolle oli helppo käyttöisyys ja edullinen. Päädyin toteuttamaan sivuston itselleni entuudestaan tuttulla Joomla! siällönhallintajärjestelmällä, sillä se on hyvin yksikertainen käyttää ja on avoimen lähdekoodin sovellus jolloin siitäkään ei tullut lisä kuluja. Asiakaan ei tarvitse osata laisinkaan www-ohjelmointi, vaan voi kirjoittaa sisällönhallintajärjestelmän tekstieditorilla.

Copyright © Ilkka Rautiainen 2021.
Kaikki oikeudet pidätetään.